the summoning

Häj häj bloggen lilla och alla som läser!
 
Då var det dags att se tillbaka på dagarna som susat förbi.
 
I söndags klockan 23.00 var det deadline för min GX-uppgift. Den blev KATASTROF men jag gör så gott jag kan fast jag inte fattar någonting. Eller ah, det är ju verkligen en lögn. Jag hade nog kunnat engagera mig mycket, mycket mer. Men just i söndags gjorde jag det bästa av det i alla fall.

(null)
 
När uppgiften var inlämnad så - och försök att inte ramla av stolen nu -  pälsade jag på mig och gick ut på promenad i regn och rusk. Lite gött så där när man suttit ner hela dagen att få röra på fläsket. Tro det eller ej så har jag haft som målsättning att gå 10.000 steg om dagen vilket på lediga dagar innebär att jag tar promenader på kvällarna. Det är mysigt.
 
(null)
 
Välkomstkommittén när jag kom hem sen.
 
(null)
 
Och i denna säng skulle jag få plats...?
 
(null)
 
(null)
 
Äntligen måndag! Av förklarliga skäl sov jag på soffan. Så Nesty och jag startade dagen med soffhäng och den obligatoriska morgon-Celsiusen. Jag hade satt väckarklockan på 08.55 eftersom vi skulle ha tentagenomgång klockan 09.00, och jag hade sovit alldeles för lite så jag mådde absolut piss. Jag känner mig alltid bakfull när jag sovit typ 7 timmar eller mindre, Men! Jag var ändå taggad för dagen till ära hade jag en överraskning till Martin inplanerad som jag längtat efter i typ en månad.
 
(null)
 
Skyggisen Dunder Mifflin betraktade oss på avstånd.
 
(null)
 
Lilla Toffifee var också med.
 
(null)
 
Efter genomgången av tentan tog jag tag i att slänga i lite mer färg i håret. Nästa gång ska jag bleka utväxten också så hela håret blir rosa, men nu har det fått vila från blekningar i vad, typ ett år? Så det är ju najs.
 
(null)
 
Martin kom hem vid 14 och efter att ha dusvhat och bytt om så drog vi på äventyr! Han visste varken vart vi skulle eller vad vi skulle göra men hade nog sina aningar om Göteborg, och att vi skulle träffa PJ.
 
Vi kom till Göteborg runt 17 vilket var lite synd att vi inte hade mer tid innan, men det var ändå okej. Vi tog en liten tur till Science fiction-bokhandeln så klart, och kollade på massa Warhammergrejer. Plötsligt dök en PJ upp! 
 
(null)
 
Efter att ha gått fel, och först gått till Steampunk Bar istället för Victorian Steampunk Lab, så kom vi fram med en minuts marginal till godo.
 
Här skulle vi lösa mordgåta, äta burgare och dricka drinkar (eller öl om man är lika cool som PJ och Bowies).
 
(null)
 
(null)
 
En liten alkoholfri drink till mig, en mocktail, eftersom jag var designated driver.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Min fina, fina vän 🖤
 
(null)
 
"Ta kort på mig!!" hahahaha
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
En vansinnigt trevlig kväll!!! Jag tänkte tanken när vi åkte till Göteborg att det kändes precis som om det var Martins födelsedag vi firade, vilket det ju inte var, det var bara jag som ville överraska honom med att göra nåt sköj. När vi träffade PJ frågade hon "har du fått nån present då?" så hon tyckte uppenbarligen att det kändes likadant.
 
(null)
 
Riktigt häftig restaurang! Ville ta mer bilder men det var folk överallt. Ugh.
 
(null)
 
(null)
 
I bilen poppade jag Sleep Token på hög volym. Strax innan Uddevallabron såg jag en katt på motorvägen och fick SÅN jävla ångest. Trots att det var sent och Martin skulle upp tidigt och jobba dagen efter sa han "men åk tillbaka och kolla då om det känns bättre för dig". Det gjorde jag, en den var borta. Jag är så glad att han förstår hur jag funkar, att det var det jag behövde för att stilla min ångest.
 
Insåg när jag kom hem och skulle duscha att jag inte tagit en enda selfie, dagen till ära. Så det blev några trötta sista-minuten-selfies i vårt dåligt upplysta kök precis innan jag skulle hoppa in i duschen, för mitt smink var ✨on fleek✨
 
(null)
 
(null)
 
Sedan bums i säng. Artemis var way ahead of me.
 
(null)
 
(null)
 
Fina tjejerna Toffifee och Tiffy Taffy.
 
(null)
 
(null)
 
Och lilla, rädda Dunder förstås. 
 
(null)
 
(null)
 
Det blev tisdag och jag hade tid på verkstaden för att lämna in bilen på service. Så morgon-Celsiusen intogs i soffan och snart bar det av.
 
Här satt gänget och väntade på frulle. 
 
(null)
 
När jag lämnat in bilen tog jag mitt pick och pack och gick till gymmet, det ligger bara 500 meter bort typ. När jag skulle gå in kom ett äldre par ut genom dörren i samma veva och jag sa "hej hej!" varpå mannen frågade "är du skeebo?" och på den vägen inleddes ett typ 15 minuters mingel med dessa underbara människor som berättade om svunna tider. Väl inne på gymmet sedan träffade jag Romek som jag inte sett på evigheter, vi var kollegor en gång i tiden och han är även tillsammans med Malin som äger hästen jag är medryttare på. Så det blev lite mingel där också. Och lite överkroppsträning, tillslut.
 
(null)
 
Klockan 14 skulle bilen vara klar så då avrundade jag och traskade bort.
 
(null)
 
Väl på plats blev jag väntandes ytterligare 2 timmar... vilket var mindre fett, men jag såg i alla fall så mycket fram emot att få komma hem och äta potatis och fiskbullar. Jag hade ont i huvudet, var hungrig och illamående, och allt jag kunde tänka på var den där jävla maten...
 
Men när jag kom hem så hade potatisen möglat. Så jävla värdelöst. Ville bara sätta mig ner och grina.
 
Jonny var glad i alla fall.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
På kvällen chillade vi i soffan och kollade på hockey. 
 
Nesty alltså, en sån päsare.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Idag var det dags för att åka ut till Glenn så jag tog morgonpasset i stallet. Det var något som lät högt genom skogen, vet inte om de borrade i något berg eller något kanske, för hästarna var så spända och stressade. Det var knappt jag kunde avleda Glenns uppmärksamhet med lite mat, så jag bestämde mig för att inte utmana ödet genom att gå på promenad så vi bara pysslade och borstade idag.
 
(null)
 
Väl hemma sedan hade jag en inbokad konsultation med en klinik som utför laserborttagning av tatueringar. I november ryker en av dem! Eller ja, jag påbörjar processen så den lär vara borta om ett år cirka. 
 
(null)
 
Sedan städade jag, åt frulle, duschade och tog tag i lite sådana bestyr. Är det någon mer än jag som liksom slutar att fungera som människa om jag vet att jag har en tid att passa senare på dagen? Även om klockan var 10.30 så kunde jag inte slappna av eller påbörja något eftersom jag hade tid hos veterinären 14.30... klassiskt.
 
(null)
 
(null)
 
Sterling skulle få sin månatliga Solensia mot artrosen och Toffifee skulle in för att en veterinär skulle kolla på analsäckarna på henne, då jag tror det är något galet med dem. 
 
Jag misslyckades på första försöket att plocka upp Toffifee för att sätta henne i bur, vilket orsakade ett rent tumult. Hon var så himla stressad strackarn. Jag "jagade" runt henne i säkert en kvart, och tänkte att detta går aldrig.. men så hoppade hon upp på skafferiet och bara la sig i en bädd där. Så jag ställde mig på en stol för att komma nära i tron om att hon skulle bli rädd och springa iväg, men hon rörde sig inte ur fläcken. Så jag provade ställa transportburen bredvid henne, men tänkte att det var fånigt att ens försöka för hon hade liksom 1000 flyktvägar, så varför skulle hon välja att gå in där. Men som en skänk från ovan gick hon försiktigt in och lät mig stänga luckan.
 
Stackars, stackars katt som är så rädd. Jag är orolig att jag förstört hennes förtroende för mig nu också, som vi så sakta byggt upp. Det kommer en intressent och tittar på henne och hennes systrar på fredag och det krossar mitt hjärta att tänka att 1. jag ska få in henne i bur igen då och 2. att hon ska åka härifrån utan att jag fått skapa förtroende igen. Vi får se vem intressenten fastnar för, det kommer bli jobbigt oavsett vem hon väljer för man fäster sig ju så förbannat.
 
(null)
 
Här är hon sederad så veterinären kunde undersöka och behandla ordentligt. Mycket riktigt hade hon lite problem med analsäckarna, som jag misstänkte.
 
(null)
 
(null)
 
Nyvaken från sederingen. 🖤
 
(null)
 
Och Sterling skötte sig också jättebra förstås.
 
Hemma sedan öppnade jag bara burarna i hallen och lät de gå ut. Några sekunder senare hade Max gått in och lagt sig; vilket kändes symboliskt för han flyttar också till sitt nya föralltidhem på fredag. Fina Maxipad, det kommer bli bra för alla parter.
 
(null)
 
Och nu sitter jag i soffan och har kollat på lite hockey samt The Secret Lives of Mormon Wives. Ska sova nu och hoppas kunna komma upp någolunda tidigt imorgon, så jag har deadline på tentan på söndag men hela helgen går bort av olika anledningar, så får försöka tänka mig att deadline är fredag kväll.. så det är hög tid att börja kan man säga.
 
(null)
 
Det var allt för idag! Tack för ni läser!
 
Hare gött
haaaaaj!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.