Allt och lite till!



Det är lika bra att jag skaffar mig samma inställning som Blondinbella - att ha en massa småprojekt pågående samtidigt är roligt! [Affirmationer, kära vänner]

Imorgon åker jag till Kolmården på kurs via skolan. Ensam, kan jag tillägga. Jag känner mig helt kluven, och kan inte bestämma mig för om det ska bli roligt eller inte. Jag får väl helt enkelt kasta mig in i det hela så får jag göra det bästa av det, då är jag säker på att det blir bra! Djur är ju trots allt ett av det bästa jag vet, träffa nya människor är alltid roligt och upplevelser som det här ger oftast minnen för livet.

Det blir alltså ingen skola för mig imorgon MEN jag får sovmorgon och dessutom hinner jag nog plugga lite också (vilket kan behövas då jag är borta hela helgen). Så ikväll ska jag rensa bilder på datorn så jag kan ta bort bilderna från kameran - den ska självklart med till Kolmården. Jag ska även lägga in en massa ny musik på mobilen, så som Kamelot, Lamb of God och Threshold. Så kan jag leva några dagar till.

Angående bilden så ville jag poängtera att jag fick min [något] försenade julklapp av Manfred igår. Nämligen Christina Aguileras parfym By Night. Jag älskar den! På bilden till höger är mina nya tofflor i fokus, de är hur goa som helst. 49:- på Chilli i Göteborg - inte illa.

Nu ska jag som sagt rensa bilder, kolla på det nya avsnittet Equals Three, ringa hem och efter det ska vi se på Saw 6 som jag hyrde idag. Min fredagkväll kommer jag ju spendera på Kolmården, så jag myser idag istället.

Jag skriver nog imorgon, men sedan är jag borta hela helgen. Nästa vecka kommer jag nog inte heller vara särskilt aktiv - den veckan kommer bli helgalen med tanke på allt skolarbete. Bring it on! 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback