Pank. Igen.


Gud så härligt väder det har varit idag! Dessvärre orkade jag inte anstränga mig särskilt mycket imorse, så jag drog på mig första bästa klädesplagg. Det blev ganska varmt.

Skolan kändes ganska onödig, visserligen hade jag lektioner, fast vi gjorde i princip ingenting på någon av dem. Efter skolan begav jag mig till Kvarnen för att spendera lite pengar som min moder satt in till mig några timmar tidigare. Ja, så här slutade det! Jag köpte ett par trosor med cupcakes på, hårborttagningsvax, ett svart linne med spets, tre nagellack, ett "manikyrset" (bestående av olika sorts nagellack), ett diadem med en svart rosett, ett armband med en svart rosett, ett par söta örhängen med katter på samt en liten fickspegel och hårborste kombinerad i en (perfekt att ha i handväskan, typ?). 300 kronor cirkus, allt som allt. Resten av pengarna gav jag Manfred, och betalade på så vis tillbaka min skuld för tidigare lån.

Så nu är jag pank igen. Fast lite mer mindre köpsugen och lite mer skuldfri. Awesome.

Imorgon är det Stars on Stage på kvällen, och jag har tyskaprov på fredag. Därför måste jag nog plugga tyska denna kväll, så mycket som går i alla fall. Jag glömde nämligen böckerna i skolan, ehe. Jaja, nu ska jag duscha och sedan blir det pluggeliplugg samt lite planering av nuvarande samt kommande vecka. Jag har en del spännande på gång, haha.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback