Highest Star



Har haft en rätt awesome dag. Den började med att jag fick veta att jag blev godkänd i matte E! Fy bubblan vad skönt! Mina damer och herrar, jag har under kursens gång inte löst en enda differentialekvation. 8 av 18 uppgifter på nationella provet var differentialekvationer. Jag klarade det ändå! Med 4 VG-poäng till och med.

Dagen fortskred segast än någonsin. Jag pluggade respektive skrev prov i kemi, rusade till bussen, köpte hårfärg och ett äpple på vägen. När jag kom hem städade jag och spelade lite Plants vs. Zombies (jäkla spel att vara så beroendeframkallande). Jag var tvungen att avbryta mitt spelande då världens busväder var på ingång, så jag stängde av datorn. Jag hade även fått min studentklänning från Nelly.com, och den var förvånansvärt fin! Eftersom jag inte kunde använda datorn då passade jag även på att färga håret. Det var spännande, jag har aldrig färgat håret på mig själv (bara färgat en gång överhuvudtaget, och det var INTE lyckat). Men resultatet blev helt kanon och jag överträffade mina förväntningar, så nu är jag utväxtslös samt lite mer rödhårig igen! (Grymt nöjd över min egen insats, haha.)

Inte nog med detta, vädret var också helt awesome. Regnet stod som spön i backen, det var jättevarmt, halvmörkt och åskan brakade konstant i flera timmar. Jag öppnade fönstret och satte mig på sängen för att titta på blixtarna, när jag väntade på att färgen i håret skulle verka. Det luktade regnväder i hela rummet efteråt. Underbart.

Nu sitter jag här (i min studentmössa!) och lyssnar på Amorphis. Nu börjar det pirra lite i magen - snart är studenten här!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback