Dålig kombo



Religionsplugg + ishockey är en väldigt ineffektiv men ack så trevlig kombination.

Matchen mellan Färjestad - AIK slutade i alla fall 4-2 och resulterade i en glad Ida. Det blev inte mycket religion gjort, men vad gör väl det när jag imorgon har en tre timmar lång håltimma innan provet? Okej. Andra människor börjar plugga veckor i förväg. Ida Hansson börjar tre timmar innan. Jag ska sluta referera till mig själv i tredjeperson.

Religionen är i alla fall en av många få saker som jag känner att jag har oerhört bra koll på ändå. Lektionerna tvingar mig att lyssna intensivt, så allting sätter sig. Det blir nog bra det här.

Dagarna tickar iväg och jag får allt mer att göra. Jag har sökt utbildningar till hösten, men inget sommarjobb. Förhoppningsvis kommer jag gå socionomprogrammet, i Örebro eller Göteborg. Så nu är det dags att söka lägenhet. Och sommarjobb. Och arbeta ikapp i skolan.

Imorgon stundar Pitch Black med alfahonan Nattis och de andra bra tjejerna. Jag är förkyld, opepp på livet i största allmänhet, har inget att ha på mig och vet verkligen inte vad jag vill.

Nu ska jag krascha i sängen med mina religionsböcker. Somnar jag direkt är jag värd det. Min dag har varit pissig. Wish me luck!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Anonym säger:

Ida ska sluta referera till sig själv i tredjeperson.

2011-03-25 @ 12:07:00
Trackback