another way to die



Bild från i torsdags.

Saker och ting gick som planerat. Typ. Jag wokade grönsaker för glatta livet och läste och kom till gymmet senare än beräknat. Sprang in i Robin och vi pratade en liten stund, det hade tydligen varit en ganska dramatisk dag på jobbet. Mycket bråk. Det var det igår också, jättetaskig stämning verkligen. Det blev i alla fall tjugo minuter på löpbandet, istället för trettio. Men, jag brukar aldrig svettas ordentligt i ansiktet. Inte så att det rinner, i alla fall. Men det gjorde jag nu! Det kändes sjukt skönt. Hoppade snabbt in i duschen och begav mig till Skagerack för att jobba natt. Jag är så glad att det är över, tiden gick så otroligt långsamt och jag frös jättemycket. Usch. (Dessutom skickade Adis bilder på en pizza som han höll på att laga, trodde jag skulle hungra ihjäl.)

Kom hem för typ en och en halv timme sedan. Eftersom jag sprang in i Robin så pratade vi om våra pass imorgon och bestämde oss för att byta. Så istället för att börja 11:30 börjar jag 08:00. För att om jag skulle gått och lagt mig när jag kom hem skulle jag bara försovit mig, så istället håller jag mig vaken timmarna mellan jobben och får arbetsdagen snabbt överstökad. Så kan jag sova på kvällen sedan. MEN ABSOLUT INTE KLOCKAN 22.00. Det är nämligen som så att när jag sprang på bandet såg jag lite på TV:n då och då och de visade att den sjätte säsongen Dexter har premiär imorgon. På TV6. Det var galet längesedan jag följde en serie på det sättet att man bänkar sig framför TV:n en viss tid varje vecka, gud så roligt det här ska bli. Jag har höga förväntningar på den här säsongen, mördaren ska tydligen vara helt makaber (så att det inte ens är fascinerande längre liksom) och slutet värre än i fjärde säsongen. Varje söndag klockan tio på kvällen ska jag isolera mig. Nu vet ni.

Nåväl. Har tagit en ordentlig dusch och ätit lite frukost. Ska packa upp min träningsväska och sätta igång en maskin tvätt. Läsa lite alternativt kolla ett avsnitt True Blood innan jag gör mig i ordning inför vad jag antar kommer bli en galet tung arbetsdag. Men när den är över ska jag sova som ett barn, sedan återförenas med Dexter och sist men absolut inte minst träffa min fina.

Har för övrigt börjat prenumerera på en tidning som heter ToppHälsa. Ganska spontant faktiskt, köpte den mest för en artikel om snygga träningskläder men gillade resten också. Så såg jag att man kunde få body butter från The Body Shop samt Munken som sålde sin Ferrari på ljudbok om man beställde några nummer. Båda sakerna står faktiskt med på min vill-ha-lista så jag slog till. En hundring kostade det.

Tropicana gör för övrigt den absolut godaste juicen.
Now I'm off to duty, wish me luck!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback