move like you want

image description

Känslan som uppstår när man äntligen slutat efter en tung arbetsdag och peppar galet mycket och precis planerat en ledig morgondag, and theeeen.. ringer chefen och frågar om jag har lust att jobba imorgon. What the heck, hjärtat mitt jobbar även han. Antar att jag ändå skippat mina planer och hängt i personalrummet halva dagen. Jag får intala mig själv det.

Helt plötsligt blev kvällen mycket kortare eftersom jag måste sova snart, och all motivation till att städa och ta tag i mitt liv så där allmänt, försvann. Spårlöst. Hade en halv burk Ben & Jerrys som jag tänkte avnjuta när jag var klar men började tröstäta av den istället, under tiden som jag funderade på om jag skulle spara den som belöning. Helt plötsligt var burken tom och jag behövde inte fundera mer.

Så nu ska jag nog ta mig i kragen och sluta skjuta upp det som måste göras. Eventuellt så får jag skippa det där med tända ljus och en bok. Planera om morgondagen också. Jag borde verkligen köpa en almanacka, var ju beroende av dem förut och nu har jag knappt vänt blad på min väggkalender. Även om det är skönt att inte vara slav under min egna stenhårda planering och istället ta en vecka i taget så vore det bra tror jag. För att få lite perspektiv. Det är verkligen dags att ta tag i mitt liv, for realz.

Nej nu jävlar blir det Hollywood Undead på hög volym och en galet effektiv städrunda. Har jag tid ska jag bättra på min teckning från igår, läsa bok och se på någon serie. Och ha mycket ljus tända. Fuck to the yeah.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback