WoS #10



En tredjedel av WoS avklarat. Galet så fort tiden går.

Igår åkte jag till gymmet ganska tidigt. Som jag misstänkt tog allting lite längre tid än planerat så till slut fick jag stressat vidare till jobbet utan hårfärgningen avklarad. Hann i alla fall städa husets alla vrår och göra det oklanderligt rent, samt laga lunch/middag. Helt okej.

Fick stå i köket igen, det var roligt. Hela dagen flög förbi förutom de sista två timmarna när vi stängde, kändes som att vi bara trampade vatten hela tiden. Våra arbetskamrater kom hem från Bollnäs så på kvällen fick jag träffat min fina igen. Måste säga att jag lyckades hantera ensamheten bra, för övrigt. Allt går om man vill.

Anyway, vi hängde hemma hos honom och hade det übermysigt. Pratade och gosade en massa, i ett nystädat hus. Allting kändes så himla bra. Somnade tätt intill honom, helt utslagen efter alla dagens bravader. Det var en väldigt fin kväll.

Sov lääänge. Men med tanke på hur aktiv jag är om dagarna så är det helt okej. Jag tränar och jobbar, och tiden däremellan sitter jag inte mycket still heller. Ibland sitter jag inte ens ner när jag äter. Det är ändå skönt, att hålla igång hela tiden fram tills man gjort allt för dagen och snart ska sova. Och sedan sova hur bra som helst.

Gick upp för att äta frukost och ta hand om tvätt etcetera. Åkte till gymmet, handlade lite, tog en sväng hem. Åkte tillbaks. Lagade mat och var allmänt huslig. När jag var färdig var det återigen kliniskt rent och oklanderligt ostökigt, så jag slog mig ner i soffan framför de sista avsnitten av andra säsongen Weeds, med doftljus och täcke. Iklädd myskläder (känner mig biffig i brottarlinne alltså, haha). Martin joinade mig en liten stund och återgick sedan till spelandet under tiden jag låg där och bara myste och tyckte att livet är så jävla bra. En vän ringde och vi utbytte uppdateringar. Det var fint.

Sitter just nu i soffan och äter kvällsmat. Keso med hallon. Kunglig kombo, just sayin'. Tänkte läsa lite Dexter innan jag kraschar. Imorgon är jag ledig och då ska jag träna tidigt (for realz, this time) och sedan spela. Blev redigt sugen på Final Fantasy IX, var längesedan.

Allt går bra nu.

Ja just det, dagens adrenalinkickare: Five Finger Death Punch - Dying Breed

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback