something i need



Gud nåde den som klagar på den här sommaren. Det var väl många år sedan vi hade så här fint väder och så höga siffror på termometern? Det är trettio grader ute och nästan outhärdligt att vistas i direkt solljus men jag njuter i skuggan istället. Underbart!

Idag sov jag riktigt länge, kroppen är mig tacksam tror jag. Jag slocknade runt ett igår tror jag (efter att ha sett Legofilmen för nionde gången, ehm) och sov till tio. Gick in och la mig hos Martin och stensov i två timmar till. Min ogudaktiga träningsvärk börjar sakta men säkert avta, kan knappt bärga mig tills jag får träna ben och bodypump igen imorgon! Jag hann med att gosa ihjäl Martin en stund innan han åkte till jobbet, seda har jag städat och duschat och bara gått runt och chillat.



Hashtag tidsoptimist! Egentligen hade jag bara velat ligga hemma och dega hela dagen men no rest for the wicked var det sagt. Hellre det än att stressa ihjäl mig imorgon. Jag tar mig alltid an så sinnessjukt mycket grejer på en och samma gång att hälften blir gjort, men vi får se. Det är skönt att få vara ensam och bara greja, och dessutom blir det en sväng hem till Söle sedan för att fixa lite med min bil och så där. Och resten av kvällen blir jag ensam ute i Näsinge igen. Helt okej.

Nu ska jag ta mig an det där blogginläggget jag taggat att skriva så länge, sedan kickstartar jag dagens bestyr!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback