emperor's dream

Hade en så himla bra dag igår! Kvart i åtta stod jag upp och åkte till gymmet för att köra bodypump med tre glada och riktigt målmedvetna deltagare! Det är tråkigt att antalet deltagare minskat drastiskt i och med det fina vädret men det är ändå roligt att se att det är några få som är ständigt återkommande och kämpar och utvecklas. Go team!



När det var avklarat var Nordic Wellness i Tanum!

Efter ett genrep åkte vi till Tanums shoppingcenter. Hade aldrig varit där tidigare och måste säga att jag blev positivt överraskad. Vet att det inte gått så bra för dem men det har nog mycket med läget att göra för centret var det absolut inget fel på.

De hade någon form av "hälsodagar" med lite montrar och aktiviteter ochh det här var en del av vår station!




Glada NW-gänget!



Bowies var med. Och tänkte INTE dela med sig av sin frozen yoghurt.



Sanja och jag laddar upp inför vår presentation av bodypump!

När eventet var färdigt skiljdes vi åt och Martin och jag tog en sväng runt centret.. Hittade en butik som hette Rituals... men mer om den sedan!

Vi tog en tur till Uddevalla, smet in och köpte en himlans massa gerbilmat och åkte sedan tillbaka till Tanum och Texas Steak House för maaaat!



Jag tog den största hamburgaren de hade.. den dubbla.. 400 gram kött på den! Med extra potatis! Det är nog inte så vanligt, att en tjej i min storlek tar en sån. Maj gad så mätt jag blev men det satt som en smäck alltså.

Carbloadade och glada åkte vi sedan till gymmet. Jag var så jäkla trött i kroppen att allt jag orkade med var några magövningar och fyra övningar för biceps och triceps. Försökte öva combat men nä.. sedan åkte vi för  att handla, tanka och sedan hem, ljuva hem!



Jag skickade uppdatering till PT-Emelie imorse och jag har snarare tappat än lagt på mig sedan sista incheckningen. Jag har gått fyra veckor utan mina riktiga mat- och träningsrutiner.. Varit sjuk i två veckor och fokuserat på gruppträningen i två. Men ikväll är det premiärpasset och efter det tror jag att jag kan börja slappna av och fokusera på egenträningen mer.



Vi var inne på Life och köpte lite småsaker. Fyllde upp godsaker-lådan och plockade fram den ur skafferiet. Den ska ju inte stå där och gömma sig! Dessutom ser det ut som att vi är brännyttiga med torkad frukt och sockerfritt.. Ingen behöver ju veta att det ligger chips och choklad i skafferiet liksom. Haha.

Nu måste jag berätta om Rituals...! Martin ville gå in dit och jag tyckte butiken såg alldeles för pretentiös ut för min del och dessutom har hudvårdsprodukter aldrig intresserat mig. Jag har sjukt mycket sådana prylar hemma men tar mig aldrig tid till att använda det.

Men så gick vi in, kikade lite och möttes av en jättesöt tjej som kom fram med två muggar te. Hon föreslog att  få prova några av produkterna på  min hand och ställde en massa frågor för att koma fram till vilken doft och sort som passade mig bäst. Ett jättefint handfat i sten med produkterna uppradade, och hon provade lite duschtvål, duscholja, scrub, kräm och bodymist på min högerhand. That feeling alltså. Vi pratade lite allmänt och jag sa att jag kände mig fel klädd i en sådan här fin butik (i träningskläder med intorkat svett från passet innan) men hon sa vadå, jag går ju i mjukiskläder som vi säljer här. Så avslappnad stämning, kanonservice.. Och väckte liksom ett intresse hos mig som jag inte hade. Jag blev så imponerad över henne och säljarrollen hon tog på sig, bara lugn och harmonisk och inte alls så där påträngande. Riktigt proffsig. Så vi handlade så sjukt mycket. Haha. Typiskt mig, jag är otroligt lättköpt när det kommer till sånt där.. Men jag var alldeles som begeistrad, ville bara hem och prova mina nya grejer!



Martin handlade ganska mycket han med. Bland annat en massageolja som present till mig! (Han ska massera mig alltså, inte tvärtom. Fantastiskt med en sambo som gillar att massera och klia på mig på daglig basis.. Gillar och gillar. Gör det utan att jag behöver be om det i alla fall!)



Det här köpte jag. En massa hudvård, några doftstickor och ett paket med te.



Så när vi landat och städat undan hemma stängde jag in mig på badrummet, släckte ljuset, tände två värmeljus, lyssnade på meditationsmusik och provade alla mina nya produkter i en lååång och supervarm dusch. Stängde ute allt annat och det kändes som att hamna i trans. Magiskt. Det är ett stort steg för mig att göra sådana saker men jag älskar det!





Efter min dusch doftade jag så gott (och det sitter i fortfarande!), trädde på mig min tunna, superlena leopardmorgonrock och slog mig ner i soffan bredvid Martin med en kopp av mitt nya te. Emperor's dream. Smakade lite lakrits och lite mint, oerhört fräscht. Men när koppen var uppdrucken och värmeljusen brunnit klart var jag så himla trött trots att klockan bara var halv tolv.. Sov i tio timmar.. Jag känner mig aldrig utvilad alltså. Men jag tror det handlar om att få in en konsekvent dyngnsrytm, bita ihop de första dagarna så går det bättre sedan.

 
Passade på att ta nya formbilder till Emelie innan frukost när jag för en gångs skull inte hade en tid att passa. Som sagt så syns och känns det att jag tappat men det är snart  tillbaka.

Nu ska jag knäppa en Celsius och öva combat inför premiärpasset ikväll! Ska bli så jävla roligt även om jag känner att träningsvärken i baksida lår gärna hade kunnat få gå över tills dess.. Haha. Önska mig lycka till, hoppas vi ses där!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback