three strikes

 Idag har inte varit lätt. Gick upp sju och åkte till jobbet halv åtta för att sätta igång med inventeringen innan öppning. Jag och Jenny inventerade som attan och det var så jäkla skönt att bli färdig! Jenny alltså. Företagets lysande stjärna! ⭐️ så himla varm och snäll, en riktig stöttepelare.

Efter jobbet åkte jag vidare till nästa. Höll ett pass bodypump och när det var klart bytte jag om och körde igenom hela bodycombat 63 också. För att skingra tankarna.


Tekniken var tung men vad förväntar man sig efter att ha kört pump tidigare.. Det var i alla fall frigörande för huvudet.

Tog en sväng till Ica för att handla havregryn och en glödlampa och åkte sedan hem till middag på bordet. Älsklingen min..

Jag var tvungen att storgråta i bilen innan jag gick upp till huset. Det har varit så mycket skitgrejer som vänts mot mig idag.. Alltså bara småsaker egentligen; kommentarer, tonfall och blickar som inte spelat någon roll alls i vanliga fall men idag drog det summa sumarum ner mitt självförtroende i botten. Längesedan jag kände så. Idag har jag verkligen velat ursäkta hela min existens och kände mig så sjukt beaten down utan att få chans att ta mig samman mellan gångerna. Nu låter det allvarligt och det är det inte men ni vet de där dagar då vad som helst kan bli för mycket.. Tror det är dendärveckanimånaden som är på gång för jag har en tendens att bli väldigt ledsen och hormonell. Blev inte bättre av att komma hem 14 timmar efter att jag åkte imorse och även om jag försöker att inte tänka på hur mycket jag jobbat så kvarstår faktum att jag är helt slut när jag väl kommer hem. Martin som är ensam hemma om dagarna vill gärna umgås och jag som inte varit ensam hemma på nästan en månad vill bara vara själv. Det känns som jag gör honom besviken varje kväll och det är tungt.


Har verkligen haft en utmaning att ta mig upp idag men det går. Med lite hjälp av både Martin och Sanja så har jag lugnat ner mig och så där. Tagit en lyxig dusch med scrub och hela tjottahejti och lyssnar på meditationsmusik. Måste säga att jag ändå blivit lite bättre på att varva ner på kvällarna. Men jag behöver bromsa ännu mer.


Imorgon är jag ledig. Har slängt in ett spontant combatpass på kvällen och inom tre timmar var det sex pers bokade. Inte dåligt för lilla Strömstad. Sk även lunchdejta med Felicia och jag är jävligt sugen på att bränna av ett riktigt äckligt tungt jäkla gympass innan. Ser mycket fram emot att få sova ut, umgås med vänner, hålla combat och förbereda en överraskning åt Martin.. Blir antagligen något i form av mat. Har inte bestämt mig än.

Ha en riktigt fin torsdag - kia kaha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback