my own life

Min älskade Martin kom upp till jobbet en sväng idag och vi fick möjlighet att luncha tillsammans. Tog även en liten shoppingtur efteråt. Lönen ramlade in igår och i samma veva gick 13 000 ut. Det är inte roligt alltså, men som tur var jobbade jag mycket i mars och jag tror äntligen att jag kommit ikapp rent ekonomiskt. Det var inte alls jobbigt att signera betalningar för tretton tusen. Tvärtom kändes det skönt att göra sig av med en börda som legat där och gnagt i tre veckor.

Så äntligen fick jag köpt lite prylar (bland annat ProIBS för magen och avmaskning till katterna) men även lite annat som jag kände att jag kunde unna mig. En bodymist från Rituals, två fina glas som jag sett på Backlunds tusen gånger och varje gång sagt att de är fina och jag vill ta med dem hem (hittade dem av en slump på Apoteket av alla ställen), hårfärg i massor, lösnaglar (äntligen), rödbetspulver, multivitaminer och magnesiumtabletter samt ett par Freddypäntz som Alexandra ville bli av med. Köpte dem för 400 kronor och då är de språjlans nya!

Måste även köpa smink. DET svider i plånkan må ni tro. Som tur är använder jag inte så mycket, men jag använder ganska dyra märken ska medges... Som i gentjänst räcker i tre månader. Förra gången var jag tvungen att prova något nytt för att mina prylar inte fanns i butik. Hatade det. Ska aldrig prova något nytt igen. ;D

Mantra för denna månad:

Beställ inget från Reebok beställ inget från Reebok beställ inget från Reebok beställ inget från Reebok osv. 

Däremot skulle jag nog vilja köpa lite vanliga kläder inför Santorini för jag har tamejsjutton ingenting passande alls. Men jag avvaktar med budget för det. 



Hade först tänkt träna innan jobbet imorgon men nä. Om jag nu mot förmodan känner ett behov av att lägga in ett benpass innan combat OCH pump så hinner jag ta det innan. Det blir en tur till stan istället för två och jag får sova ut. Fantastiskt bra.

Kollade på Game of Thrones idag, det gick ju igång igår. Fan vilket antiklimax. Otroligt intetsägande avsnitt. Men som tur är vet vi ju liksom med oss att tempot kommer skruvas upp snart och lämna oss med fågelholkseffekten. Gapande munnar. Helsike vilken bra serie det är.

Nu har Sterling och Jon Snow intagit position i min säng så nu ska vi sova. ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Aramia Östman säger:

Härligt med shopping 😊

2016-04-28 @ 15:04:10
URL: http://kellymelwin.blogg.se/
Trackback