black clouds & silver linings

Häj häj bloggisen!
 
Igår kväll när jag skulle sova, hade lagt mig ner och allting, så insåg jag att jag bara hade 7% batteri kvar på mobilen. Eftersom jag inte orkade gå upp och hämta laddare, och inte heller vill ladda under natten ifall laddaren börjar brinna, så la jag mitt öde i Martin Böwes händer och bad honom väcka mig när han gick till jobbet.
 
Han glömde bort det. Men som tur var hade jag lite kräm kvar på telefonen när det var dags, hela 1% batteri hade jag kvar när larmet gick 06.45.
 
(null)
 
Jag gick upp 06.45 och matade katter, klädde på mig och åkte till min granne för att sätta hennes katt i bur och köra in till veterinären. Det är en skyggis som hon adopterat av föreningen som behöver årliga tandkoller som vi står för, och eftersom hon inte vill vara the bad guy som sätter katten i bur utan tvärtom vill försöka skapa ett förtroende så tog jag mig an det uppdraget.
 
Uträttade lite ärenden i stan innan jag åkte hem och hade en väldigt produktiv för- och eftermiddag hemma, det kan jag säga alltså.
 
(null)
 
Jag fick dessutom veta betyget inte bara på min hemtenta utan också på hela kursen!
 
Jag fick B på hemtentan!!! Vilket kändes sååå himla roligt för jag var egentligen väldigt nöjd med den.
 
(null)
 
Vilket också resulterade i ett B i hela kursen som helhet!!!! Vad i hela fridens namn!!!
 
(null)
 
När jag började plugga nu så enades jag med mig själv att jag inte skulle sträva efter högre betyg än godkänt. Det är ju trots allt det som behövs för att ta examen, och inte mer än så. Jag har en tendens att ställa väldigt höga krav på mig själv och bli väldigt besviken och ledsen när jag inte når upp till det, därför var det en deal med mig själv. Därför blev jag så otroligt glad för detta, för jag har ju liksom inte aktivt siktat på högre betyg, men att jag ändå når upp dit känns som ett tydligt kvitto på att jag faktiskt förstår det jag läser, och att jag lär mig. Så, så, så himla glad.
 
Lunch med Artemis i famnen.
 
(null)
 
Och så lite gött häng med alla barnen framför några avsnitt Solsidan.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Vad har jag gjort som var så himla produktivt då undrar ni? Jo en himla massa kattrelaterat verkligen. Jag blev varse om en akut sjuk/skadad katt i Orust som jag försökte hjälpa, men efter samtal med veterinären och de som lämnade in katten på klinik stod det klart att det inte var mer att göra än att låta den somna in. Amanda var med som sällskap över telefon och vi hjälptes åt att få betat av lite saker, så som att lägga fyra stycken Zooplus-beställningar till olika jourhem, la ut massa kattannonser på vår hemsida, förmedlade några katter åt en privatperson, pratade i telefon med veterinären som behandlat Selma och tog tag i massa småsaker. Gå gärna in på vår hemsida och kolla på pissarna som letar nytt hem!
(null)
 
Åt middag med Martin när han kom hem på kvällen och har tagit det rätt lugnt sedan dess. Hade egentligen tänkt lyssna på en föreläsning men blev sp himla sugen att lyssna på Dream Theater kvällen till ära, så plöjer igenom deras album Black Clouds & Silver Linings, as we speak.
 
Nu börjar det väl dra ihop sig för läggdags! Egentligen skulle P4 Väst komma hit imorgon och göra ett inslag om hemlösa katter, men de ringde idag och sa att de ville skjuta upp besöket. Inte mig emot, ärligt talat, då de skulle ha kommit vid 07.30. Sen ska jag jobba 10-20, kommer va gött sliten imorgon asså det kan jag meddela.
 
Nu bli're snarkofagen!
 
Hare gött haaaj!
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback