WoS #12



Vad jag fullkomligt avskyr när dagar blir som gårdagen. Man har en hel dag på sig utan någon särskild tid som måste passas så man är fri att strukturera upp dagen precis hur man vill och fylla den med roliga saker. Eftersom jag fokuserade så mycket på att få träningen avklarad så tidigt som möjligt blev det fel med måltiderna och helt plötsligt passade inte träningspasset in någonstans. Det slutade med att jag var på gymmet klockan fem, och under tiden hade jag inte fått nåt gjort. Alls.

Men men, man lär så länge man lever, var det sagt. Samma fenomen har inträffat fem gånger den senaste veckan. Men inte nästa gång!

Såg sista avsnittet av sjätte säsongen Dexter igår. Det var jättekonstigt, precis som om det fanns 4 avsnitt kvar efter det här. De lämnade så mycket ouppklarat. Frustrerande. Det var dock inte lika hjärtskärande som den fjärde säsongsavslutningen. Usch. Men det är en grymt bra serie det där.

After ze gym, skrapade jag ihop mina sista besparingar och köpte lite mat. Mitt mellanmålsvirke var slut. Ägg. Keso. Kesella.

Kom hem och åt mat (himelskt gott var det, den där lasagnen kommer bli min nya grej) i väntan på att mannen min skulle komma hem från jobbet. Jag hade läst om en äppelkaka som vi fitnessfightare kunde göra, och äta som mellanmål. Jag tänkte att det kunde vara värt att prova. I botten har man en gegga (ja, nu kallar vi det för gegga) gjord på kesella, havregryn, äggvitor och kanel. Man lägger ett halvt, skivat, äpple ovanpå, sätter in i ugnen i 20 minuter och detta serveras med kesella och kanel. Galet enkelt. Och det blev dessutom väldigt gott! Det är å andra sidan det närmaste socker jag kommit på två veckor så jag tror jag njöt mer än jag borde. Har två nätter i rad drömt att jag fuskat, druckit cola och ätit lite KitKat. Hemsk känsla var det.

Gick upp tidigt i samband med att Martin åkte och jobbade. Själv ska jag jobba stängning (och inte natt, heaven) senare idag och fram tills dess ska jag laga mat och åka till gymmet. Såg för övrigt det nyaste av schemat, blev lite småsliten i förväg. De hade lagt in 11 nya pass, 10 av dem var stängningspass. Någon kommer bli kunglig på att stänga, just sayin'.

Nä, nu ska jag borsta tänderna och diska så jag kan åka till gymmet sedan. Let's get this party started!

(Och här är dagen pepplåt också, Hail the Villain - Take Back the Fear)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback